Helló! A nevem Kunigunda.

Bizonyos szempontból pont ugyanolyan vagyok, mint te – más szempontból viszont mind különlegesek vagyunk.

Hogyan lettem ThetaHealer? 

Hosszú ideig komoly problémát jelentett nekem, hogy irányba álljak. Na nem azért, mert semmi sem mozgatott meg, hanem épp ellenkezőleg: engem sokminden érdekelt, de mindennel kapcsolatban azt éreztem, hogy az csak az egész egy része. Jó-jó, fontos és izgalmas meg minden, de valahogy nem az igazi. Én a lényegre voltam kíváncsi. A “mi leszel, ha nagy leszel?” c. kérdés nem csak hogy megválaszolhatatlan volt számora, hanem egyre nagyobb stresszt jelentett a minden irányból érkező nyomás, hogy választanom kéne már valamit, dönteni valami mellett – a többi ellenében.
Az áttörést az hozta, amikor elkezdtem magamat megfigyelni, és elkezdtem igazán önmagamra figyelni végre – ahelyett, hogy mások mit tartanak jónak vagy nem annyira jónak, hasznosnak vagy haszontalannak, és mások miben sikeresek és hogyan élnek. A saját magam kísérleti alanya lettem. (: 

Aztán a kislányom 2016-os születését követően gyorsítópályára kerültem a tudatosulásban, az önismeretben. Jött egy mély érzelmi válság, és egy nagy kiborulásom alkalmával annyira meglepődtem saját magamon, hogy elkezdtem még fókuszáltabban kutatni, hogy mi és miért történik velem. Mivel a pszichológia mindig is közel állt hozzám, felismertem, hogy segítségre is szükségem van. Az identitás kialakulásának módja, az énség  / éntelenség is régóta foglalkoztatott, így nyitott voltam mindenre. Elkezdtem a dolgok mélyére ásni, rengeteget tanultam, és rövid idő alatt elképesztő változáson mentem keresztül a zen és a vipassana meditációs praxis, és a ThetaHealing nevű energiagyógyászati módszer segítségével. 

Gyakorlat teszi a gyakorlót

Egyre tisztábban kezdtem látni, hogy milyen ok-okozati összefüggések vannak az életemben valójában – és milyen nem tudatosan működő mintázataimmal vettem részt a folyamatok alakulásában és alakításában én magam is. Az intenzív belső munka révén gyönyörűen rendeződni kezdtek a kapcsolataim, hirtelen egy csomó új lehetőséget láttam meg magam előtt, olyan dolgokat kezdtem csinálni amikre korábban esély sem volt a félelmeim miatt, és alapvetően változott meg a valóság-élményem, és a bőséghez való viszonyom.

Korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy ezt a derűs, könnyed magabiztosságot, ezt az önállóságot, ezt a biztonságot, ezt a szabadságot és ezt a felelősséget megtapasztalhassam, amik ma már a mindennapjaim részét képezik. 

Mivel számomra megdöbbentő és lenyűgöző volt a ThetaHealing hatása és hatékonysága, ahogy az intuícióm elkezdett erősödni, idővel én is elkezdtem tanulni a módszert és fejleszteni a képességeimet – és mostmár készen állok rá, hogy neked is segítségedre legyek, ha úgy érzed, van dolgunk egymással. 

Ma már minden kétséget kizáróan tudom, hogy ez az életfeladatom. <3 

Folyamatosan képezem magam és tanulom, gyakorlom a létezést, az elengedést és a befogadást. 
Elkötelezett vagyok abban, hogy a m o s t -ban a lehető legteljesebb és legtisztább szeretet áramoltatására törekedve, önmagam és minden létező javáért dolgozzak. Aho! 

“Ide kéne egy magvas bölcselet, amitől mindenki azonnal szikrát kap.” Kahuni

Inspirálódnál? Még több infóra vágysz?

Kapcsolódjunk minden szinten