életszerelemben • tudatosan

Szeretnél végre fellélegezni, rendbe jönni,
változni és változtatni?

Engedd el, ami még visszahúz, és töltődj fel azzal, ami támogat!

Ezt persze gyakran olvashatod, mindenki ezt ajánlja, igaz? A kérdés tehát az, HOGYAN teheted meg ezt. Ebben tudlak segíteni téged.

A tudomány és a spiritualitás végre összefonódik

A ThetaHealing egy kvantum szemléletű energiagyógyászati módszer, amely tökéletes összhangban van a tudatosodást célzó meditációs gyakorlatokkal és a haladó tudományos szemlélettel, a kvantummechanikai és epigenetikai tapasztalatokkal egyaránt. Bizonyos elképzelésekkel ellentétben nem célunk, hogy egy harmadik fület növesszünk vele neked, vagy hogy egy másik helyre hoppanáljunk. (: Mindenekelőtt az a célunk, hogy az emberi létezéssel minden szinten összhangba kerüljünk, ki-ki az egyéni életfeladatának megfelelően, azt megélve, kiteljesedve, harmóniában. Élni jöttél, nem félni!

Meglepő hatások

A ThetaHealing segítségével ráláthatsz az életedet alakító mélyebb ok-okozati összefüggésekre, és azokra a gátló, sokszor a tudattalanban bugyborékoló hitrendszereidre, amelyek negatívan befolyásolják a valóság-élményedet, és gyakorlatilag úgy akadályoznak téged a továbblépésben, hogy észre sem veszed, hiszen az egó elkendőzi.
Az érzelemmunka révén rengeteg energiád szabadul fel, és teljesen átalakíthatod a folyamataidat, hogy elérhesd a céljaidat és örömteli, szeretetteljes, kreatív életet élhess – sikerekkel, bőségben, fenntartható módon, önmagad és minden létező javára, összhangban a természettel. 

Régi-új lehetőségek

Valójában nem történik más, mint hogy összekapcsolódunk azzal a tiszta, teremtő energiával, ami egyébként számodra is bármikor elérhető lenne, hiszen benned is ott van. Segítek neked abban, hogy ezzel összekapcsolódhass, ezt felerősíthesd, és visszaemlékezz a saját belső bölcsességedre, összekapcsolódj a valódi éneddel, és egy integráns, tiszta, a lehúzó hatásoknak ellenálló személyiséged szülessen meg. A folyamat során képessé válhatsz a beazonosított akadályozó és beragadt negatív érzelmeid és gondolati struktúráid gyors és hatékony kioldása ill. lecserélése után a támogatottság érzését egyre gyakrabban és egyre hosszabb ideig tapasztalni.  Így végre valóban önmagad lehetsz, szinkronba kerülhetsz a vállalással amiért megszülettél, és biztonságban érezheted magad a legnagyobb változások közepette is.  

Hogyan zajlik egy konzultáció?

Ha részt veszel benne, az már fél siker. Ha nem állsz még készen rá, annak is megvan a maga oka, és mindennek megvan a maga ideje. (: Nade ha mégis, akkor megbeszéljük, hogy éppen mi az ami a leginkább foglalkoztat téged, és mindig ebből az aktuális témából indulunk vissza, hogy megkeressük a gyökérokot, ami miatt nem az történik, amit szeretnél, vagy ami miatt nem is látod a lehetőségeid, vagy épp elhiszed, hogy nincs is semmilyen más lehetőséged, mint azt élni, amit. Számíthatsz egy vagy akár több naaaaagy paradigmaváltásra is. (: A vezetett meditáció során, amelyben az agyműködésed théta-állapotba kerül, a megfelelő kérdésekkel irányban tartalak és segíteled téged. Neked csak önmagadat kell figyelned, és minden megtörténik közben a legjobb úton-módon. Addig nem fejezzük be az ülést, amíg jobban nem érzed magad. 

Jó helyen jársz? Döntsd el te!

Érdemes a dolgok mélyére ásnod velem, ha úgy érzed…
+ kiszállnál a mókuskerékből, de nem tudod, hogyan tedd ezt meg
+ krízisben vagy és azt kívánod, bárcsak végetérne a rémálom
+ újra és újra ugyanazokat a köröket futod az életedben
+ egyedül vagy, mégha sok ember vesz is körül
+ nem tudsz továbblépni, túljutni valamin vagy valakin
+ rossz helyre születtél, nem értenek meg
+ nehezen állsz ki önmagadért, nem tartják tiszteletben a határaidat
+ falakba ütközöl, amikor mások segítségét kéred – vagy nem is kérsz valami miatt
+ nem érted, miért történnek veled bizonyos dolgok, és “még az ág is húz”
+ problémáid vannak a férfi/női minőséged harmonikus megélésével
+ gyakran eluralkodik rajtad a félelem/szorongás, a düh, a bűntudat – vagy gyötör az igazságtalanság érzése
+ sikertelenül próbálsz megfelelni a környezetednek, hiába vágysz az elismerésre
+ párkapcsolati problémáid vannak, vagy nincs is kapcsolatod, pedig vágynál rá
+ a munkádban/hivatásodban akadályokba ütköztél, vagy nem látod, merre tovább
+ kifolyik a pénz a kezeid közül, vagy eleve szűkösek a lehetőségeid
+ fizikai tüneteid vannak, amik mögött lelki okokat sejtesz
+ hadilábon állsz az idővel
+ valamilyen trauma ért, bántottak vagy megijedtél, és szeretnéd feldolgozni végre
+ nehézségeid vannak az elköteleződéssel, a felelősségvállalással

És feltétlenül érdemes thétáznod akkor is, ha úgy érzed...
+ szeretnéd a legjobbat kihozni magadból, szívesen elmélyítenéd a kapcsolatot önmagaddal és kibontakoztatnád a képességeidet az életed minden területén
+ több van az élet(ed)ben, mint amit eddig tapasztaltál belőle
+ még nem találtad meg az utad, vagy nem a saját életed éled
+ szeretnéd végre megvalósítani a vágyaidat, de valamiért mégsem sikerül, vagy nehezen vágsz neki, notórius halogató vagy
+ a jelenleginél szeretetteljesebb, harmonikusabb, örömtelibb életet szeretnél élni
+ növelnéd a potenciálod a szeretetteljes kapcsolódásra
+ tudatosabbá szeretnél válni az életed minden területén.

A ThetaHealing nem csodaszer, bár kétségkívül csodás. Igazi #medzsik, ahogy mondani szoktam – a szó legeslegeslegnemesebb értelmében. Mégis fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy ha arra számítasz, hogy végigülsz pár kezelést és egycsapásra minden gondod  megoldódik (vagy ami még jobb: megoldom őket én a “varázslattal”), akkor bizony csalódni fogsz.

Ehelyett az történik majd, hogy te is megteszed a magadét és én is, és ez az aktív együttműködés (együtt-működés), ez a szinergia fogja beindítani a kívánt változást az életedben, az általam lecsatornázott és a benned felerősödő tiszta energia révén.

A felismeréseid és belátásaid nyomán a nehézségekből tanulságok válnak, és új lehetőségek nyílnak meg előtted.

Ha tehát visszavennéd a hatalmat az életed felett és újrateremtenéd a valóságodat, itt a lehetőség, hogy elengedd és átalakítsd mindazt ami már nem szolgál téged, a legjobb úton-módon, a feltétel nélküli szeretetet és elfogadás terében – és megkapd azt a tiszta erőt, amivel a teremtés és változás megvalósulhat.

Gyere el hozzám ThetaHealing konzultációra, vagy végezzük online a kezelést!
Szeretettel várom a jelentkezésed!

Kunigunda

“Egy csoda volt! Mélységek és magasságok, az út bizony rögös, de már rajta vagyok, hogy jobban megismerjem önmagam, ledobjam a gátlásaimat, javítsak az emberi kapcsolataimon. Köszönöm Kuni, hogy segítesz benne! <3”

D. Dóra

Túl szép, hogy igaz legyen? Ádehogy! 

A bennünk dolgozó érzelmekkel és gondolati struktúrákkal, az események ok-okozati összefüggéseivel és a saját felelősségünkkel való szembesülés nem mindig kellemes. Sőt, olykor igazán mellbevágó is tud lenni. Nade ezen a ponton szokták emlegetni a komfortzóna elhagyását… és bizony van az a helyzet, amikor ez a kényelmi zóna sem elég komfortos már. Amikor már eléggé fáj, általában akkor jutunk arra, hogy ez így nem mehet tovább, hogy változásra van szükség. És mégis, sokszor annyira fullasztó és félelmetes tud lenni a változásnak akár csak a gondolata is, hogy segítségre is szükség lehet.

Ahogy azonban kibomlik a történeted, rálátsz és megérted hogy mi miért alakult eddig az életedben úgy, ahogy, a felelősségvállalással együtt a szabadság érzése is kialakulhat benned. És amit ezután teremtesz, az szép is lehet, és még igaz is.  

Érdekel az én történetem, hogy hogyan lettem ThetaHealer?

Egyéni konzultáció
személyesen & online

A kezelés során a tiéd minden figyelmem.

Egyénreszabott módon haladunk, akár csak beszélgetve, ahogy számodra a legjobb. Ha eljössz hozzám, egy nagyerejű füstölővel, a palo santóval letisztítalak, és finom teával kínállak, hogy teljesen ellazulhass.

A 1,5 órás konzultáció díja jelenleg 9.000 Ft (AAM)

Többre vágysz? A 2 órás konzultáció díja 12.000 Ft (AAM)

Írj

hello@thetatree.hu

Hívj

+36 30 634 7227

Találkozzunk

Bp. XIII. ker. Lehel tér környéke