A tudomány és a spiritualitás találkozása

A ThetaHealing egy energiagyógyászati meditációs módszer, amely teljesen összhangban van a tudatosodást célzó gyakorlatokkal és a haladó tudományos szemlélettel, a kvantum mechanikai és epigenetikai tapasztalatokkal. Bizonyos elképzelésekkel ellentétben nem célunk, hogy egy harmadik fület növesszünk vele neked. (: 

Meglepő hatások

A ThetaHealing segítségével ráláthatsz az életedet alakító, gátló, sokszor tudattalanul működő hitrendszereidre, amelyeket újakra cserélünk, és az érzelemmunka révén teljesen átalakíthatod a folyamataidat, hogy teljes, örömteli, szeretetteljes életet élhess – bőségben, fenntartható módon. 

Régi-új lehetőségek

Valójában nem történik más, mint hogy összekapcsolódunk azzal a tiszta, teremtő energiával, ami egyébként számodra is bármikor elérhető lenne. A célunk az, hogy képessé válj a beazonosított akadályozó, beragadt negatív érzelmeid és gondolati struktúráid gyors és hatékony kioldása ill. lecserélése után ezt a kapcsolatot minél gyakrabban és minél hosszabb ideig tapasztalni.  Így megvalósíthatod az életfeladatod, és harmonikus, örömteli életet élhetsz. Klassz, nem? 

A honlap még készül,  

de neked nem kell tovább várnod! 

Szeretnél végre fellélegezni, megoldani, rendbe jönni, változni és változtatni, de nem tudod, merre indulj, kitől kérj segítséget? Vagy már kipróbáltál néhány módszert, de nem igazán váltották be a hozzájuk fűzött reményeket?

Esetleg közel állnak hozzád a mindfullness gyakorlatok?

Szívesen részt vennél egy izgalmas önismereti, gyógyító folyamatban?
Alig várod, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását? 

Gyere hozzám ThetaHealingⓇ konzultációra!
Szeretettel várlak!

Kunigunda

Bizonytalan vagy?

Kérdezz bátran!

Szerintem a legfontosabb az, hogy a folyamat során végig szabadon dönthetsz mindenben, semmi sem történik a tudtod nélkül, és mindenhez a beleegyezésed kérem. Ha a személyemet illetően vannak kérdéseid, ezzel kapcsolatban is szívesen válaszolok, de az a csodálatos az egészben, hogy – ahogy majd tapasztalod is – én csak közvetítőként ill. tanúként leszek jelen a folyamatban, ezért az én egóm téged semmilyen formában nem fog befolyásolni. (: 

Túl szép, hogy igaz legyen?

Látod, ez is egy olyan hiedelem, ami csak megkeresíti a mindennapokat. Már miért ne lehetne valami csodálatosan szép, és még igaz is?! Ezzel együtt azt mondom, hogy a benned dolgozó érzelmekkel és gondolati struktúrákkal, az események összefüggéseivel való szembesülés nem mindig jó érzés. Ezen a ponton szokták emlegetni a komfortzóna elhagyását… de van az a helyzet, amikor ez a kényelmi zóna sem túl kényelmes már. Na ilyenkor szoktak úgy dönteni az emberek, hogy változtatni akarnak, amihez segítséget kérnek. 

Been there, done that. 

 A kislányom 2016-os születésével gyorsítópályára kerültem a tudatosulásban, az önismeretben. Egy nagy kiborulásomon annyira meglepődtem, hogy elkezdtem kutatni, mi is történik velem, és miért. Rengeteget tanultam, és hatalmas változáson mentem keresztül a zen meditációs praxis és a ThetaHealingⓇ segítségével.

Az életem irányítását a saját kezembe vettem, rendezni tudtam a kapcsolataimat, hirtelen egy csomó új lehetőséget láttam magam előtt, és alapvetően változott meg a hozzáállásom olyan helyzetekben, amikben korábban dühöt vagy félelmet éltem meg. Korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy ezt az önállóságot, ezt a biztonságot, ezt a szabadságot, és ezt a felelősséget megtapasztalhassam, ami mostmár a mindennapjaim részét képezi.

Mivel számomra megdöbbentő és lenyűgöző volt a ThetaHealingⓇ hatása és hatékonysága, idővel én is elkezdtem tanulni a módszert, és most készen állok rá, hogy másoknak is segítségére lehessek, konzulensként. (:

 

Személyes konzultáció

Egy 1,5 órás alkalom során a tiéd minden figyelmem.

Egyénreszabott módon haladunk, akár csak beszélgetve, ahogy számodra a legjobb. A folyamat elején egy nagyerejű füstölővel, a palo santóval letisztítalak, és finom teával kínállak, hogy teljesen ellazulhass.

A 1,5 órás konzultáció díja 9.000 Ft (AAM)

Írj

hello@thetatree.hu

Hívj

+36 30 634 7227

Találkozzunk

Budapest, XIII. ker.