ThetaHealing®| Kulcs önmagadhoz

Tele a padlás a nem működő jótanácsokkal, a konzervmegoldásokkal és insta(nt) bölcsességekkel?  
Szállj ki a mókuskerékből, pihenj meg és kapcsolódj végre önmagaddal! <3 
Értsd meg az összefüggéseket, találd meg a saját válaszaidat, engedj el és alakíts át mindent, ami gátol a továbblépésben.  
Dolgozzunk együtt azért, hogy képessé válj tudatosan teremteni!

Mire jó ez az egész? 

Ez valami spiri cucc?  

A rövid válasz: igen is, meg nem is. Legalább annyira magáénak érezhetik a spirituális belső utat járó gyakorlók, mint a tudományos eredmények hívei.  
Ez a módszer világnézettől és vallási hovatartozástól, nemtől és kortól függetlenül mindenki számára ugyanúgy működik. Vagyis működhet, ha nyitott vagy rá. (:  Sőt, akár te magad is elsajátíthatod, ha szeretnéd és készen állsz rá.

A ThetaHealing egy kvantum szemléletű energiagyógyászati módszer, egyfajta meditáció, amelyet egy amerikai gyógyító, Vianna Stibal dolgozott ki az agyműködésünk Théta állapotában rejlő potenciálra és a saját belátásaira építve. Ez a komplex rendszer tökéletes összhangban áll a tudatosodást és kiteljesedést célzó gyakorlatokkal, a legújabb kvantumfizikai és epigenetikai felfedezésekkel, és kiválóan kombinálható egyéb technikákkal, akár terápiás folyamatokkal is. Fontos azonban, hogy a ThetaHealing nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket.  

A ThetaHealing hivatalos weboldalát itt találod, itt pedig további részleteket olvashatsz a kvantum szemléletről, a spiritualitás és a tudomány kapcsolatáról, ha érdekel. 

Hogyan működik?

A Théta tartomány

Az agyunk folyamatosan hullámokat bocsájt ki különböző frekvenciákon – ez az ún. EEG-vel, az enkefalográffal mérhető is.
Az agyműködésnek 5 fő frekvencia tartománya létezik: Béta, Alfa, Théta, Delta és Gamma. Ezek az agyi hullámok folyamatosan változnak, ugyanis az agy minden egyes tartományban folyamatosan dolgozik. 
Felnőttként a hétköznapi tudatállapotunkban, amikor aktívak és éberek vagyunk, amikor pl. beszélgetünk vagy gondolkodunk, a Béta állapot dominál. Alfában egy relaxáltabb állapotban vagyunk, ezt a tartományt használják pl. az agykontroll technikában is, és ez egyfajta hidat képez a Béta és a Théta állapot között.

Théta állapotba a mély meditácó vagy pl. az álom (a REM-fázis) folyamata során kerülünk, az agyhullámok ilyenkor 4-7 ciklusú frekvenciára lassulnak másodpercenként. Sőt, a kb. 6 év alatti gyermekeknél is ez az állapot dominál. Ha valaha hallottál már a meditáció tudományosan is bizonyított jótékony hatásairól, az álmodás szerepéről és hogy a gyermekek első éveiben szerzett élményei mennyire meghatározóak az életük későbbi alakulásának vonatkozásában, már sejtheted, hogy a ThetaHealingben mekkora lehetőség és erő rejlik. Ebbe az állapotba kerülve hozzáférhetővé válnak a tudatalattiban elraktározott érzelmek és emlékek. Amíg ezek nem kerülnek a tudatos szintre, teljesen kiszolgáltatottak vagyunk a hatásaiknak, amelyek sokszor negatívan befolyásolják az érzelmeinket, a gondolatainkat és a cselekedeteinket – tehát alapvetően befolyásolják az önmagunkról kialakított képünket és a tapasztalataink milyenségét, vagyis a valóság-élményünket is. Úgy, hogy nem is tudunk róluk – egyszerűen természetesnek fogadjuk el, hogy az van, amit tapasztalunk, pedig a tapasztalataink már csak következmények. Izgalmas, igaz?  

A ThetaHealing®

…  Más energiagyó

Inspirálódnál? Még több infóra vágysz?

Kapcsolódjunk minden szinten